Parti klar med spidskandidat

Parti klar med spidskandidat
Radikale Venstre har valgt Søren Brenøe som spidskandidat til kommunalvalget. Her er han flankeret af forgængeren Matilde Lissau og medkandidaten João Antonio Møller. Eget foto
NOTITS | 24. APR 2024 • 07:01
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
24. APR 2024 • 07:01

Radikale Venstre har som ventet valgt Søren Brenøe som spidskandidat til næste års kommunalvalg.

Det lå i kortene, at Søren Brenøe skulle blive Radikale Venstres spidskandidat til kommunalvalget, og sådan gik det også, da partiets bornholmske afdeling holdt generalforsamling og opstillingsmøde tirsdag aften.

Først på måneden trak Matilde Lissau sig som spidskandidat, og i sidste uge meldte 37-årige Søren Brenøe, at han var villig til at blive det – et tilbud generalforsamlingen tog imod.

– Jeg er taknemmelig for den opbakning, medlemmerne af Radikale Venstre Bornholm har vist mig, siger Søren Brenøe i en pressemeddelelse.

Han er indforstået med, at der venter ham og partiet en stor opgave, da liste B i en meningsmåling for TV2 Bornholm i november stod til at få 0,3 pct. af stemmerne her på Bornholm.

– Først forelskede jeg mig i en bornholmer, og så forelskede jeg mig i Bornholm. Nu håber jeg, at bornholmerne vil vise mig den tillid at vælge mig til at sikre bedre balance i regionskommunens skrantende økonomi, blandt andet ved at tiltrække 500 ressourcestærke familier til øen, siger Søren Brenøe, som er økonom.

Udover Søren Brenøe blev også João Antonio Møller valgt som kandidat til kommunalvalget.