Skade får GOG-anfører til at stoppe karrieren som 28-årig

2. MAJ 2024 • 08:10SPORT

GOG's Frederik Clausen har så store problemer med venstre knæ, at han indstiller karrieren efter denne sæson.

GOG bliver en kulturbærer færre efter denne sæson. Til sommer stopper anfører Frederik Clausen således efter 14 år i klubben.

Det oplyser GOG på sin hjemmeside.

Den 28-årige forsvarsgeneral har vejet for og imod, og i sidste ende besluttede han sig for, at tiden var inde til at sige stop, når hans kontrakt udløber efter sæsonen.

- Jeg har overvejet det i virkelig lang tid, fordi jeg elsker at spille håndbold, og fordi GOG har rakt ud til mig i flere omgange med oplæg til at forlænge samarbejdet.

- Men mit venstre knæ bliver ved med at gøre ondt og begrænse mig, og i sidste ende har jeg besluttet mig for, at nu skulle det være, siger Frederik Clausen.

Skaden i springbenet har gjort Clausen ukampdygtig i kortere og længere perioder.

- Når jeg ikke spiller, bliver det bedre, men med de mange spring og små bevægelser på banen, kommer smerterne tilbage, og det betyder, at jeg ikke kan udvikle mig sådan, som jeg gerne vil.

- Jeg har altid ønsket at lægge flere lag på mit spil, og der må man bare erkende, at skaden har begrænset mine muligheder, siger Clausen.

Han spillede sin første ligakamp i 2014, og siden har han vundet to danske mesterskaber samt tre pokaltitler, ligesom karrieren har kastet 20 ungdomslandskampe og 10 A-landskampe af sig.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU