Danske sportsstjerner køber sig ind i ishockeyklub

8. MAJ 2024 • 12:12SPORT

Ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls har fået ny ejerkreds. Tre af de nye ejere er kendte sportsstjerner.

Daniel Wass, Andreas Maxsø og Lars Eller kan kalde sig medejere af den danske ishockeyklub Rødovre Mighty Bulls.

De tre danske sportsstjerner samt Jan Bech Andersen, der er bestyrelsesformand i Brøndby, bliver en del af en ny ejerkreds i Rødovre.

Det skriver Rødovre på sin hjemmeside.

Dermed bliver Olaf Eller, der er træner for Rødovre, forenet med sønnen Lars Eller, der bliver en af de prominente ejere. Lars Eller spiller til dagligt i NHL-klubben Pittsburgh Penguins.

Daniel Wass er tidligere landsholdsspiller og en af profilerne i superligaklubben Brøndby, mens Andreas Maxsø spiller i MLS-klubben Colorado Rapids. Maxsø har tidligere spillet i Brøndby.

Den øvrige ejerkreds består af syv personer. Ud over sportspersonlighederne drejer det sig om Jesper Andreasen, bestyrelsesformand i Rødovre Centrum, samt Danny Longhi Andreasen, medlem af bestyrelsen i Rødovre Centrum.

Desuden er Peter Tömörkényi en del af ejerkredsen, mens den lokale erhvervsmand Jesper Andreasen fortsætter som en af ejerne i klubben.

Morten Andreasen, der tidligere har spillet i Rødovre, træder ind som direktør i klubben på deltid.

- Det er en stor ære for mig at skulle lede Rødovre Mighty Bulls fremadrettet, og jeg takker for tilliden. Jeg vil arbejde hårdt for at sikre klubbens succes og styrke dens position på lang sigt.

- Jeg ser frem til samarbejdet med den nye ejerkreds, bestyrelsen, de frivillige, de administrative medarbejdere og alle omkring holdet, siger Morten Andreasen til klubbens hjemmeside.

Rødovre har i den forgangne sæson kæmpet med en dårlig økonomi, men det skulle ifølge klubben være et overstået kapitel.

- Med den nye ejerkreds på plads hos Rødovre Mighty Bulls betyder det også, at al gæld, som klubben har slæbt med fra tidligere sæsoner, vil blive elimineret.

- Dette betyder, at klubben har den nødvendige kapital til at opbygge en egenkapital, som vil understøtte holdets niveau fra den netop afsluttede sæson, skriver Rødovre.

Michael Thomsen bliver ny bestyrelsesformand i Rødovre.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU