Chelsea driller Tottenham i CL-jagt

2. MAJ 2024 • 22:28SPORT

Aston Villa er tæt på Champions League, efter at Chelsea slog Tottenham med 2-0 i Premier League.

Chelsea har svært ved at nå de helt sjove placeringer i Premier League, men holdet er i det mindste i stand til at drille sine rivaler.

Torsdag aften vandt Chelsea 2-0 hjemme over London-konkurrenten Tottenham, og det er et stort tabt skridt i Tottenhams jagt på at være blandt de fire øverste klubber, som kvalificerer sig til Champions League.

Tottenham ligger nummer fem i Premier League. Ud over selv at vinde mindst tre af de sidste fire ligakampe har Tottenham nu også brug for, at Aston Villa taber mindst to af sine tre tilbageværende kampe, hvis Tottenham skal snuppe fjerdepladsen.

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg blev skiftet ind i det 63. minut.

På det tidspunkt var Chelsea i front med 1-0 på det mål, som Trevoh Chalobah headede i mål efter 24 minutters spil. Han omsatte et frisparksindlæg fra Conor Gallagher. Målet blev tjekket for både offside og et muligt frispark, men efter tre minutters ventetid blev målet godkendt.

Pierre-Emile Højbjerg havde været på banen i under ti minutter, da hjemmeholdet øgede til 2-0.

Cole Palmer kanonerede et frispark på overliggeren, og Nicolas Jackson headede returen i mål. På stregen løb Højbjerg og Son Heung-min ind i hinanden, så ingen af dem kunne hoppe op og afværge bolden.

Chelsea avancerer til ottendepladsen med sejren og kæmper for en plads i Conference League.