Velkommen til Bornholmerloppens vejledning.

Herunder kan du se en lille guide til hvordan du bruger denne side bedst muligt.

Bornholmerloppen er lavet for at give købere og sælgere af nye og brugte ting mulighed for at møde hinanden på nettet. Det er vigtigt, at du inden du begynder at bruge siden, har læst vores Betingelser.

Opret dig som bruger
Når du opretter dig som bruger på Bornholmerloppen får du nogle fordele som almindelige brugere ikke får. Det er gratis at oprette sig som bruger og tager ganske kort tid. Nogle af de fordele du har som oprettet bruger er:
- Du kan uploade seks billeder til hver annonce (alm. bruger kan kun uploade ét)
- Du kan logge ind og få nemt overblik over dine egne annoncer og nemt rette i dem
- Du kan stille spørgsmål og give et tilbud på andres annoncer
- Hver måned trækker vi lod om en præmie blandt alle oprettede brugere.
Du opretter dig ved at klikke på Ny bruger i højre side af skærmen. Her skal du indtaste et valgfrit brugernavn og et valgfrit password. Husk at bruge et brugernavn og password som er nemt for dig at huske. Indtast navn, adresse, telefonnumre og e-mail adresse og afslut med at indtaste cifre og bogstaver i det lille sikkerhedsfelt nederst på siden. Slut med at klikke på Opret bruger.

Du vil kort tid efter modtage en e-mail med et link til din bruger-oprettelse. Klik på linket i mailen og din bruger er oprettet. 
Bemærk: Det sker desværre enkelte gange, at aktiveringsmailen bliver fanget i et spamfilter. Skulle det ske at du ikke efter et par timer har modtaget en mail beder vi dig kontakte os - benyt Kontakt os i menuen.

Gå til køb/salg menuen

I menuen som du ser ovenfor har du fem muligheder.

SÆLGES:
Når du klikker på SÆLGES, kommer alle de annoncer frem hvor en bruger ønsker at sælge en vare eller en ydelse. Hvis du ønsker at søge mere specifikt klikker du i feltet "Vælg Rubrik". Du får nu mulighed for at vælge under hvilken rubrik du vil søge. Mangler du f.eks. en ny bil vælger du "Biler" i feltet og klikker derefter på den blå "Søg"-knap. Ønsker du kun at søge efter en sælger af en bil i et nærmere bestemt område klikker du på feltet "Alle postnumre". Her får du mulighed for at vælge det postnummer sælgeren skal komme fra. Slut med at klikke på "Søg".

KØBES:
Når du klikker på KØBES, kommer alle de annoncer frem hvor en bruger ønsker at købe en vare eller en ydelse. Du kan bruge "Vælg Rubrik" og "Alle postnumre"-felterne på samme måde som under SÆLGES.

INDRYK ANNONCE:
Når du klikker på INDRYK ANNONCE, får du mulighed for at indrykke din egen købs- eller salgsannonce. Du skal indtaste oplysninger om det du vil købe eller sælge, indtaste dine egne data som navn, telefonnummer og mail-adresse og til slut uploade et billede. (Det er ikke nødvendigt at uploade et billede men det hjælper ofte på hvor meget opmærksomhed din annonce tiltrækker). Bemærk: Det er ikke muligt at benytte HTML-koder i tekstfeltet.

MINE ANNONCER:
Når du har oprettet dig som bruger, og er logget ind, kan du ved at klikke på dette felt se alle de annoncer du har oprettet. Du kan rette i dem og slette dem.

BETINGELSER
Ved at klikke her kan du se hvilke betingelser der gælder for dig som bruger af Bornholmerloppen.dk.

SØGEORD:
Feltet "Søgeord" kan du bruge til at søge specifikt efter det du mangler. Hvis du f.eks. ønsker at købe nogle Barbie dukker kan du skrive dette i feltet og klikke på "Søg". Herefter kan du se om der dukker nogle annoncer op nedenfor.

Billeder
Når du uploader et billede til din annonce, skal billedet være i JPG-format og det må maksimum fylde en (1) mb. Har du brug for hjælp til at redigere et billede kan du klikker her. Se desuden afsnittet om billeder i vores betingelser.

Når varen er købt/solgt
For at alle annoncer er aktuelle beder vi dig være opmærksom på, at slette dine annoncer når du har solgt eller købt den vare du ønsker. Der er intet så trist som at bruge tid på at ringe eller skrive på annoncer der ikke er aktuelle længere.

Slet profil
Ønsker du at slette din profil, klikker du på feltet "Kontakt" i menuen, og skriver her mailadressen og dit navn på den profil du ønsker at vi sletter. Du vil få en bekræftelse via mail om at profilen er slettet.

Kontakt
Har du problemer med siden, spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at klikke på feltet "Kontakt" i menuen. Her får du mulighed for at indtaste en besked til os og du kan se hvordan du kommer i kontakt med Bornholmerloppen. Hvis du oplever fejl på siden hører vi også meget gerne fra dig.

Login